قفقاز آنلاین

قفقاز آنلاین

قفقاز آنلاین

قفقاز آنلاین

کپسول پرگابالین

کپسول پرگابالین

کپسول پرگابالین ,کپسول پرگابالین 50 برای چیست,کپسول پرگابالین چیست,کپسول پرگابالین 100,کپسول پرگابالین 75 برای چیست,کپسول پرگابالین 50 چیست

کپسول پرگابالین

توضیحاتی در مورد کپسول پرگابالین

اختلال در عصب‌های مغز باعث ایجاد تشنج شود. به همین دلیل است که توصیه می‌شود در صورت تب کردن کودکان اقدامات لازم برای پایین آوردن تب باید صورت گیرد. یکی از دلایل شایع تشنج مربوط به بیماری صرع است. این بیماری معمولا زمنیه ژنتیکی داشته و با مصرف دارو قابل کنترل است. طبق گفته پزشکان و متخصصان کاهش برخی مواد مغذی و معدنی مثل کلسیم، منیزیم یا افت قند خون بدن، عفونت‌های مغزی، ضربه‌های وارده بر سر، مسمومیت دارویی و… هم می‌توانند از دلایل ایجاد این عارضه باشند. همانطور که گفتیم درمان‌های دارویی مختلفی برای کنترل تشنج در بیماران مبتلا به صرع وجود دارد که پزشک با معاینه بیمار و گرفتن شرح حال از او می‌تواند داروی مناسب را تجویز کند. پرگابالین از داروهای ضد صرع است در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول پرگابالین صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول پرگابالین چیست

 پرگابالین (Pregabalin) از داروهای ضد تشنج است که به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع به منظور کاهش حملات تشنج تجویز می‌شود. علاوه بر این از این دارو به منظور رفع اختلالات اضطرابی و همچنین کاهش درد در بیمارانی که به آسیب های عصبی (نوروپاتیک) مبتلا هستند استفاده می‌شود. نوروپاتیک ممکن است در اثر بیماری‌های دیگری مثل دیابت یا زونا ایجاد شده باشد. داروی پرگابالین به صورت کپسول‌های ۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌گرمی موجود است.

نام های کپسول پرگابالین

Lyrica , Lyrica CR

تداخل دارویی با کپسول پرگابالین

آنالاپریل، بنزودیازپین‌ها (مثالا لورازپام) و یا داروهای ضد درد مخدر (مثل اکسی کدون)، رزیگلیتازون، داروهای خواب‌آور، داروهای ضد اضطراب و افسردگی، شل‌کننده‌های عضلانی و سایر داروهای ضد تشنج

نکاتی در مورد مصرف کپسول پرگابالین

مصرف این دارو در افراد زیر ۱۸ سال تنها با نظر پزشک باید صورت گیرد. قبل از مصرف دارو هر نوع سابقه خواب‌آلود کند. چنانچه دچار علائمی مثل حساسیت شما به داروی پرگابالین باشند. اگر سابقه افسردگی دارید به پزشک اطلاع دهید. شاید نیاز به داروی دیگری داشته باشید. توصیه می‌شود برای اثرگذاری بیشتر دارو را طبق ساعت معینی مصرف کنید. دارو را طبق دستور پزشک مصرف کرده و مقدار آن را کم یا زیاد نکنید. این دارو می‌تواند باعث کاهش تعداد اسپرم‌ها شده و قدرت باروری در مردان را کاهش دهد. اگر در حال شیردهی به نوزاد خود هستید قبل از مصرف دارو در این رابطه با پزشک مشورت کنید. درصورت عدم بهبودی و یا وخیم‌تر شدن علائم بیماری به پزشک اطلاع دهید.

کپسول پرگابالین و کاهش پلاکت خون

پرگابلین ممکن است تعدادی از سلول‌های لخته شده (پلاکت) در خون شما را کاهش دهد. بنابراین اگر کبودی و یا خونریزی غیر طبیعی داشتید با دکتر خود در میان بگذارید.

کپسول پرگابالین و ضد صرع

داروی پرگابالین متعلق به گروه داروهای ضد صرع است با این وجود برای درمان مشکلات دیگری نیز تجویز می شود.این دارو خط اول درمان نوعی صرع به نام صرع پارشیال(ناحیه ای) می باشد.در این بیماری حملات تشنج کوتاه مدت در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های یک سمت مغز رخ می دهد.از این رو علائم نیز در بخشی از بدن بروز می کند.پره گابالین با کاهش جریان الکتریکی غیر طبیعی سلول های مغزی به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع جهت کاهش حملات تشنج استفاده می شود. پرگابالین همچنین در درمان دردهای مزمن ناشی از آسیب عصبی نیز تجویز می شود .این نوع درد که به درد نوروپاتیک معروف است می تواند علل مختلفی مانند دیابت و یا زونا داشته باشد. مورد دیگر مصرف پرگابالین در درمان علائم اختلالات اضطرابی ،خصوصا در افرادی که به داروهای دیگر درمان کننده ی این اختلال پاسخ نداده اند می باشد.

طریقه مصرف کپسول پرگابالین

مقدار‌مصرف روزانه ی پرگابالین ممکن است در هر فرد متفاوت باشد که توسط پزشک تعیین می شود لذا دارو را دقیقا طبق دستور پزشک و به طور منظم مصرف نمایید. -از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و مسائل خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید . -قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ی تشنجی برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع این دارو بایدبصورت تدریجی و تحت نظر پزشک انجام شود. -ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.کپسول را بصورت کامل با یک لیوان آب ببلعید و از بازکردن یا جویدن آن بپرهیزید. -در صورت فراموش کردن مصرف یک نوبت دارو بلافاصله پس از یادآوری آن را مصرف کنید مگر آنکه زمان یاد آوری به نوبت مصرف بعدی دارو نزدیک باشد.در این شرایط نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را در زمان خودش مصرف کنید اما به هیچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نکنید. _این دارو به صورت کپسول در مقدار های متفاوت (دوز)از ۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم موجود است در نتیجه هنگام دریافت نسخه ی جدید،دوز کپسول را چک بفرمایید و سوالات خودرا از داروسازتان بپرسید. _در صورتی که فرم خوراکی مایع برای شما تجویز گردیده است ،مقدار مصرف در هر نوبت را با سرنگ مخصوص به طور دقیق اندازه گیری نمایید و در مورد نحوه مصرف و اندازه گیری ،با داروساز خود مشورت نمایید.

توصیه هایی در مورد مصرف کپسول پرگابالین

-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند. بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید . -مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد. -به دلیل عوارض ناشی از این دارو برای جنین ،درصورتی که قصد بارداری یا شک به بارداری دارید حتما پزشک خود را جهت تغییر دارو مطلع سازید و در زمان مصرف این دارو از روش مناسب جهت پیشگیری از بارداری استفاده نمایید -در ابتدای شروع درمان بیماری صرع با پرگابالین ممکن است تعداد یا نوع حملات تشنج کمی تغییر کند اما نگران نباشید زیرا به مرور این مشکل برطرف می شود.لذا احتیاطات لازم را رعایت کنید و با پزشک خود در تماس باشید. -رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد.

عوارض کپسول پرگابالین

_احساس سرگیجه،خواب آلودگی،تاری دید یا دوبینی از عوارض این دارو میباشد لذا تا برطرف نشدن اثر دارو از رانندگی و کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید. _برای یبوست یک رژیم مناسب غذایی سرشار از فیبر و مصرف مایعات به مقدار مناسب و در مورد اسهال نیز مصرف مایعات به مقدار کافی موثر می باشد. -افزایش وزن نیز از عوارضی می باشد که ذهن بیماران مصرف کننده را مشغول می کند.اما در صورت رعایت یک رژیم غذایی مناسب و داشتن فعالیت بدنی متناسب با وزنتان جای نگرانی در این مورد وجود ندارد. _در صورت تغییر خلق و خو ،عفونت دستگاه تنفسی ،گلودرد و … فورا به پزشک خود اطلاع دهید .

عوارض نادر کپسول پرگابالین

-این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم و. بروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

راهنمایی در مورد مصرف کپسول پرگابالین

پرگابالین ممکن است موجب خواب آلودگی، سرگیجه، تاری دید یا سبک سری شود. این اثرات ممکن است بدتر شود اگر شما الکل یا داروهای خاصی نیز استفاده می کنید. با احتیاط از پرگابالین استفاده کنید، رانندگی نکنید یا کارهایی که امنیت ندارند، انجام ندهید تا زمانی که آگاه شدید بدن شما نسبت به دارو چه واکنشی نشان می دهد. هنگامی که پرگابالین خورده اید از مصرف الکل خودداری کنید. قبل از مصرف داروهایی که موجب خواب آلودگی می شوند، با پزشک خود مشورت کنید (مثل داروهای خواب آور و شل کننده های عضلات) چون استفاده از پرگابالین، ممکن است به تاثیر آنها اضافه کنید. پرگابلین ممکن است تعدادی از سلول های لخته شده (پلاکت) در خون شما را کاهش دهد. از کارهایی که موجب کبودی یا جراحت می شود اجتناب کنید. اگر کبودی و یا خونریزی غیر طبیعی داشتید با دکتر خود در میان بگذارید. اگر مدفوع شما تیره، قیری (سیاه) و یا خونی است با دکتر خود در میان بگذارید. بیشتر از مقداری که پزشک تجویز کرده است نخورید. پرگابالین را به طور ناگهانی متوقف نکنید و مقدار آن را بدون مشورت با پزشک خود تغییر ندهید. اگر پرگابالین را به طور ناگهانی متوقف کنید ممکن است دچار سردرد، حالت تهوع، اسهال، مشکلات خواب، اضطراب و یا افزایش تعریق شوید. اگر شما بیماری صرع داشته باشید و مصرف پراگابالین را به طور ناگهانی قطع کنید اغلب این حملات ممکن است بیشتر از قبل شود. اگر شما نیاز به این دارید که مصرف پرگابالین را قطع کنید، باید مقدار مصرف خود را به تدریج در طی یک دوره، حداقل یک هفته کم کنید. اگر به هر دلیلی مصرف پرگابالین را قطع کردید فورا با پزشک خود تماس بگیرید. مصرف آن را دوباره شروع نکنید مگر این که پزشک به شما بگوید. هرگونه سوال و نگرانی که دارید را با پزشک خود مطرح کنید. اگر شما دچار وضعیت جدیدی و تشدید تشنج شدید سریع با دکتر خود تماس بگیرید. بیمارانی که پرگابالین مصرف می کنند، ممکن است خطر ابتلا به افکار خودکشی یا کارهای مخاطره آمیز بیشتری داشته باشند. این خطرات ممکن است در بیمارانی که در گذشته افکار یا اعمال خودکشی داشته اند بیشتر باشد.

کپسول پرگابالین و درد عصبی

درمان فیبرومیالژیا یا درد عصبی، ناشی از شرایط خاص (برای مثال، زونا، مشکلات عصبی دیابتی، آسیب نخاعی) همچنین در ترکیب با داروهای دیگر برای درمان انواع خاصی از تشنج استفاده می شود. این دارو ممکن است برای شرایط دیگری نیز استفاده شود که توسط پزشک شما تعیین می شود. پرگابالین یک عامل ضد تشنج و درد نوروپاتیک (عصبی) است. اینکه پرگابلین چگونه کار می کند دقیقا مشخص نیست. تصور بر این است که با اتصال به مناطق خاصی از مغز به کاهش تشنج، درد عصبی، و اضطراب کمک می کند.

آشنایی با دارو و قرص فنوباربیتال

فنوباربیتال (به انگلیسی: Phenobarbital) رده درمانی: باربیتوراتها اشکال دارویی: قرص، شربت. این دارو با اثر بر نورونها تحریک پذیری آنها را کاهش می‌دهد. باربیتوراتها با اتصال به گیرنده GABAA و افزایش فعالیت گابا بر گیرنده‌ها همانند بنزودیازپینها موجب تسهیل ورود یون کلر می‌شوند. باربیتوراتها بر گیرنده AMPA نیز اثرات مهاری دارند. شایعترین عارضه جانبی ناشی از مصرف فنوباربیتال خواب آلودگی و خستگی است، افسردگی، افزایش فعالیت در کودکان (هایپراکتیویته)، اشکال در توجه، گیجی، مشکلات حافظه، کاهش میل جنسی در مردان، لکنت زبان، ناراحتی معده، کم خونی، کمبود اسید فولیک، راش (جوش)، تب، کاهش سطح کلسیم و ضعف مغز استخوان. 

آشنایی با دارو و قرص اتوسوکزوماید

اتوسوکزوماید یا اتوسوکسیماید به انگلیسی(Ethosuximide) اسم تجارتی: Zarontin طبقه بندی فارماکولوژیک: مشتقات سوکسینامید گروه دارویی: داروهای ضد صرع و تشنج.اتوسوکسیماید پرمصرف ترین دارو صرع کوچک است. هرچند والپروات موثرترین دارو در صرع کوچک است ولی به دلیل عوارض جانبی کمتر مورد استفاده قرار می کیرد. اتوسوکسوماید عوارض جانبی کمتری دارد بنابر این انتخاب اول صرع کوچک است اثر: بلوک کانالهای کلسیم. (مثل سایر داروهای ضد صرع از طریق خوراکی به راحتی جذب شده و توسط آنزیمهای کبدی متابولیزه می گردد) مقدار مصرف: در بالغین و کودکان بزرگتر از ۶ سال : ۲۵۰ میلی گرم از راه خوراکی(PO) دو بار در روز. در کودکان ۳ تا ۶ سال: ۲۵۰ میلی گرم، به صورت دوز واحد یا منقسم در دو دوز. 

بیشتر بخوانید : کپسول فلوکونازول ♥ قرص ایبوپروفن ♥ قرص روکین ♥ قرص مترونیدازولقرص راکوتان

کپسول ژلوکاف

کپسول ژلوکاف

کپسول ژلوکاف ,کپسول ژلوکاف 15 میلی گرم,کپسول ژلو کاف ۱۵,کپسول ژلو کاف 15,کپسول ژلو کاف برای چیه,کپسول ژلو کاف چیه,موارد مصرف کپسول ژلو کاف

کپسول ژلوکاف

توضیحاتی در مورد کپسول ژلوکاف

همه دارو‌ها (چه داروهای با نسخه چه بدون نسخه) عوارض جانبی دارند. در مورد داروهای ضدسرفه هم همین طور است. یکی از گروه‌های حساس به این دارو‌ها، کودکان هستند. مصرف داروهای ضدسرفه، در کودکان زیر ۶ سال نباید سرخود باشد و فقط تحت نظر پزشک امکان پذیر است. سالمندان نیز جزو گروه‌های پرخطر هستند. این افراد چون معمولا داروهای دیگری را همزمان مصرف می‌کنند، امکان دارد دچار تداخل دارویی شوند. به یاد داشته باشیم «بدو ن نسخه بودن دارو دلیل بر بی‌خطر بودن آن نیست!» افراد دیابتی نیز باید این دارو‌ها را با احتیاط مصرف کنند چون بیشتر آن‌ها حاوی شیرین کننده قندی هستند. اگر فردی هر داروی دیگری مصرف می‌کند هم باید در مصرف داروهای ضدسرفه محتاط باشد. مثلا بعضی داروهای ضدسرفه، حاوی استامینوفن هستند و اگر فردی قرص استامینوفن می‌خورد، باید احتیاط کند چون شاید مقدار این دارو در بدنش زیاد شود که خطرناک است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول ژلوکاف صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

علت سرفه چیست

سرفه واکنش ریه‌ها در برابر تحریک است و از سیستم تنفسی محافظت می‌کند. با سرفه کردن راه‌های هوایی از مواد و ذرات آلوده کننده تمیز می‌شود و نبودن واکنش سرفه، باعث می‌شود ترشحات راه‌های هوایی و موادی که از حلق به طرف ریه‌ها سرازیر می‌شوند، باعث عفونت ریه‌ها شوند، اما همین سرفه‌ها، یکی از شایع‌ترین علت‌های مراجعه افراد به پزشک و مصرف دارو است. بیشتر داروهای ضدسرفه به نسخه نیازی ندارند و افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه آن‌ها را تهیه و مصرف کنند اما لازم است که در مورد انواع داروهای ضدسرفه اطلاعات کافی داشته باشید تا این دارو‌ها را درست و به موقع مصرف کنید. برخی افراد به محض شروع سرفه، انواع و اقسام داروهای ضدسرفه را خریداری و مصرف می‌کنند، اما هر سرفه‌ای به درمان دارویی نیاز ندارد و حالت سرفه مهم است، مثلا اگر سرفه به دلیل برگشت اسیدمعده یا آثار محیطی باشد، مصرف شربت‌های ضدسرفه اثری ندارد. در موارد ریفلاکس، لازم است از داروهای ضداسید (مانند رانیتیدین) استفاده شود یا در سرفه‌های ناشی از عوامل حساسیت زا، داروهای ضدحساسیت توصیه می‌شود. یکی از شایع‌ترین علت‌های سرفه، سرماخوردگی است. سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی در بسیاری از موارد به درمان نیاز ندارند و خودبه خود برطرف می‌شوند اما گاهی که آزاردهنده می‌شوند و خواب و استراحت فرد را مختل می‌کنند، می‌توان از داروهای ضدسرفه موجود در بازار استفاده کرد، اما در اینجا باز هم لازم است نوع سرفه‌ها مشخص باشد. سرفه‌ها را به دو نوع «خشک» و «خلط دار» تقسیم می‌کنند که هرکدام از آن‌ها درمان و داروی مخصوص خود (ژلوکاف ) را دارد.

موارد مصرف کپسول ژلوکاف

دکسترومتورفان برای درمان علامتی سرفه های بدون خلط ناشی از گلودرد ساده و سرماخوردگی یا محرک های استنشاق شده بکار می رود.

مکانیسم اثر کپسول ژلوکاف

دکسترومتورفان با اثر مستقیم بر مرکز سرفه در بصل النخاع، بازتاب سرفه را تضعیف می کند.دکسترومتورفان با اثر مستقیم بر مرکز سرفه در بصل النخاع، موجب تضعیف رفلکس سرفه گردیده و پسودوافدرین با تحریک گیرنده های آلفا آدرنرژیک در مخاط دستگاه تنفسی موجب تنگی عروق، کاهش تورم مخاط و احتقان بینی، باز شدن بیشتر راه های هوایی و افزایش تخلیه ترشحات سینوس ها می گردد.

کاربرد کپسول ژلوکاف

این فرآورده در رفع حالات التهابی دستگاه فوقانی از جمله رینیت آلرژیک، التهاب حاد یا تحت حاد سینوس ها، خروسک، التهاب حاد گوارش میانی و التهاب نای و نایژه و نیز تسکین علامتی سرفه های خشک ناشی از گلو درد خفیف و تحریک ناشی از سرماخوردگی، بکار می رود.

فارماکوکینتیک کپسول ژلوکاف

متابولیسم دارو کبدی بوده و بسرعت و بمیزان وسیعی به متابولیت فعال دکستروفان تبدیل می شود. اثر دارو طی 30 دقیقه شروع و برای 6 ساعت باقی می ماند. دکسترومتورفان عمدتاً از کلیه ها و به صورت تغییر نیافته یا متابولیت دفع می شود.هر دو جزء دارو ا ز راه خوراکی به خوبی جذب می شوند. دکسترومتورفان، به میزان وسیعی در کبد متابولیزه و به متابولیت فعالی به نام دکستروفان تبدیل که از طریق کلیه ها دفع می گردد. اما متابولیسم کبدی پسودوافدرین ناقص بوده و حدود 55 – 75 درصد آن بصورت تغییر نیافته از ادرار دفع می گردد. شروع اثر دکسترومتورفان حدود 1.5 ساعت و در مورد پسودوافدرین 15 – 30 دقیقه می باشد. طول مدت اثر این دو جزء نیز به ترتیب 6 و 3 – 4 ساعت می باشد.

عوارض کپسول ژلوکاف

سایکوز سمی(فعالیت مفرط ، توهمات بینایی و شنوایی) پس از مصرف 30 میلی گرم یا بیشتر از دارو گزارش شده است. با مصرف مقادیر خیلی زیاد دارو ضعف تنفسی گزارش شده است.

تداخل دارویی با کپسول ژلوکاف

در صورت مصرف همزمان با فراورده های حاوی الکل، داروهای کاهنده فشار خون با اثر مضعف CNS مانند کلونیدین و متیل دوپا، داروهای مضعف CNS بویژه بیهوش کننده ها، باربیتوراتها، داروهای مخدر شبه تریاک یا ضد افسردگی های سه حلقه ای، ممکن است اثرات مضعف CNS این داروها یا دکسترومتورفان تشدید شود. مصرف همزمان مهار کننده های مونوآمین اکسیداز (MAO) از جمله فورازولیدون و پروکاربازین، ممکن است باعث بروز بحران آدرنرژیک، کلاپس، اغماء، سرگیجه، تهییج، افزایش فشار خون، افزایش دمای بدن، خونریزی داخل مغزی، بیحالی، تهوع، رفتار جنون آمیز، اسپاسم و لرزش شود.

هشدار در مورد مصرف کپسول ژلوکاف

در صورت وجود آسم، عیب کار کبد و یا سرفه خلط آور باید با احتیاط مصرف شود. در مواردی مانند آسم، وجود سرفه های توام با خلط یا نارسایی عملکرد کبد باید با احتیاط مصرف شود. مصرف مقادیر بیش از حد دارو ممکن است موجب بروز سرگیجه، تحریک، بیقراری، تهوع یا استفراغ شدید گردد. در مبتلایان به آسم، ممکن است مقاومت راه های هوایی با تغییر میزان خلط افزایش یابد. مهار رفلکس سرفه توسط دارو، ممکن است موجب احتباس ترشحات در سرفه های ترشح دار گردد. بدلیل وجود پسودوافدرین در این ترکیب، در مواردی مثل پرکاری تیروئید، دیابت، بیماری های ایسکمیک قلب، زیادی فشار خون، عیب کار کلیه و بزرگی پروستات باید با احتیاط تجویز شود.

توصیه هایی در مورد مصرف کپسول ژلوکاف

1. دارو ممکن است باعث اعتیاد شود. 2. در صورتی که تا 7 روز پس از مصرف دارو سرفه ادامه داشت یا در صورت تب شدید، بثورات جلدی یا سردرد مداوم همراه با سرفه، به پزشک مراجعه گردد.

مقدار مصرف کپسول ژلوکاف

بزرگسالان: مقدار 10 میلی لیتر هر 6 ساعت مصرف می شود و بیشینه مقدار مصرف تا 40ml/day می باشد. کودکان: در کودکان 2 – 6 سال، 2.5 میلی لیتر هر 6 ساعت و برای کودکان 6 – 12 سال، 5 میلی لیتر هر 6 ساعت تجویز می شود.

راهنمایی در مورد مصرف کپسول ژلوکاف

· راهنمایی های عمومی برای مصرف صحیح دارو: – ژلوکاف برای بیماری فعلی شما تجویز شده است. لذا از مصرف آن در موارد مشابه و یا توصیه آن به دیگران خودداری نمایید. – ژلوکاف را در فواصل زمانی منظم میل نموده و دوره درمان را کامل کنید. – کپسول را با یک لیوان آب و بدون جویدن میل نمایید. – اگر یک نوبت دارو را فراموش کردید، در اولین فرصت آن را میل کنید، ولی اگر زمان مصرف بعدی رسیده باشد دوز تجویز شده را مصرف کرده و از دو برابر کردن مقدار مصرف خودداری نمائید . – بیشتر از مقدار توصیه شده پزشک مصرف نکنید، زیرا امکان وابستگی به دارو وجود دارد. – مصرف این دارو در کودکان زیر 6 سال توصیه نمی شود. · قبل از مصرف این دارو در موارد زیر با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید: – در صورت حساسیت به دکسترومتورفان – در صورت حساسیت به مواد محافظ، رنگ و ژلاتین – در صورت حساسیت به داروهای دیگر خصوصا” داروهای مضعفCNS،مهارکننده های MAO، آمیودارون،فلوکستین، ترانیل سیپرومین،کینیدین – در صورت مصرف دخانیات – در صورت ابتلا به بیماری آسم یا فشار خون بالا ،برونشیت مزمن،سرفه خلط دار، آمفیزم،اختلال در عملکرد کبدو ضعف تنفسی. – مصرف دخانیات در افرادی که از این دارو استفاده می کنند بدلیل مهار رفلکس سرفه ممکن است باعث احتباس خلط شود.

کپسول ژلوکاف و مشورت با پزشک

· در طول دوره درمان در موارد زیر با پزشک خود مشورت کنید: – اگر بعد از 7 روز استفاده از دارو سرفه ادامه داشته باشد. – اگر بیشتر از دو روز گلودرد ادامه داشته باشد. – در صورت تب شدید – در صورت حساسیت وبثورات جلدی – در صورت ادامه سردرد همراه با سرفه

کپسول ژلوکاف در بارداری و شیردهی

مطالعات کافی و کنترل شده در انسان انجام نشده است . این دارو جزو گروه c می باشد و لذا مصرف آن در دوران حاملگی باید زیر نظر پزشک متخصص انجام گیرد.ترشح دکسترومتورفان در شیر مادرمشخص نبوده ولی عوارضی در انسان ثبت نگردیده است.

مسمومیت با کپسول ژلوکاف

– در صورت مصرف بیش از مقدار تجویز شده و یا در صورت مصرف اتفاقی توسط کودکان زیر 12 سال ، درمان را متوقف و بیمار را سریعا به مراکز درمانی انتقال دهید. علائم مسمومیت شامل اختلالات رفتاری ، اختلال بینایی ، کوما ، اغتشاش شعور، خواب آلودگی و سرگیجه ، ضعف تنفسی ، تهوع یا استفراغ شدید ، هیجان ، بیقراری ، عصبانیت ، احتباس ادرار می باشد . – وابستگی روانی و سوء استفاده از دکسترومتورفان، به ندرت ممکن است در مصرف طولانی مدت با مقادیر زیاد اتفاق افتد.

سرفه چیست

سرفه نوعی واکنش دفاعی بدن (رفلکس) به مواد محرک تنفسی یا آلودگی هوا یا برای دفع ترشحات در هنگام بیماری است. مکانیسم سرفه خروج سریع هوای بازدمی بر اثر انقباض عضلات تنفسی است.

مکانیسم و درمان سرفه چیست

برخی از علل سرفه عبارتند از: عفونت، ریفلاکس معده‌ای مروی، آلودگی هوا، سینوزیت، حساسیت، جسم خارجی، علل روانی.  سرفه به صورت ارادی یا رفلکسی ایجاد می‌شود. هر رفلکس دفاعی دارای مسیرهای آوران و وابران است. قسمت آوران رفلکس سرفه شامل گیرنده‌هایی از اعصاب حسی اعصاب سه قلو، زبانی – حلقی، حنجره‌ای فوقانی و عصب واگ است. قسمت وابران سرفه شامل عصب راجعه حنجره‌ای و اعصاب نخاعی است. سرفه با یک دم عمیق آغاز شده و با بسته شدن گلوت، شل شدن پرده دیافراگم و انقباض ماهیچه‌ای در برابر گلوت بسته شده، دنبال می‌شود. این امر سبب بالارفتن فشار داخل قفسه سینه شده و در اثر فشار مثبت قفسه سینه، نای تنگ می‌شود. ناگهان گلوت باز شده و به علت اختلاف فشار موجود میان مجاری هوایی و اتمسفر و نیز تنگ شدن نای، میزان زیادی از جریان هوا به سرعت از نای خارج می‌شود. این نیروها سبب می‌شوند تا ترشحات مخاطی و اجسام خارجی، از ریه به بیرون رانده شوند. درمان قطعی سرفه، به تشخیص علت بیماری زمینه‌ای و سپس شروع درمان اختصاصی بستگی دارد. حذف عامل محرک خارجی یا عامل تشدید کننده داخلی در صورت تشخیص مفید خواهد بود. سایر ملاحظات درمانی عبارتند از درمان عفونتهای اختصاصی دستگاه تنفسی، مصرف گشاد کننده‌های برونشها در شرایط انسداد برگشت‌پذیر مجاری هوایی مانند آسم، فیزیوتراپی قفسه سینه به منظور افزایش پاکسازی ترشحات در بیماران دچار برونشکتازی و آسپیراسیون تنفسی و درمان تومورهای داخل برونشی یا بیماری بینابینی ریه. درمان علامتی سرفه (مثلاً در اثر سرماخوردگی ساده) با داروهایی نظیر اکسپکتورانت، دکسترومتورفان، کدئین، دیفن هیدرامین کامپاند و کلوبوتینول می‌باشد. البته لازم به ذکر است که درمان علامتی سرفه، بدون نظر پزشک توصیه نمی شود. برای درمان طبیعی سرفه روش‌های زیر پیشنهاد شده‌است: 1- نوشیدن شربت عسل و آب لیمو 2- نوشیدن ترکیب 1/4 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز، 1/4 قاشق چای‌خوری زنجبیل زمینی، 1 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب و 2 قاشق غذاخوری آب. 3- جوشاندن مقداری آب با 2 حبه سیر و 1 قاشق پونه کوهی. ریختن آن در یک فنجان و اضافه کردن 1 قاشق غذاخوری عسل .نمک به عنوان یک عامل ضد التهاب از زمان های بسیار دور استفاده می شود؛ در واقع، طومارهای پاپیروس مصر حاوی دستور العمل های استفاده از نمک است. جراحان دندان پزشک هنوز توصیه می کنند که پس از جراحی برای جلوگیری از عفونت و ترویج درمان سریع تر ، محلول نمک را قرقره کنند. وقتی محلول نمک قرقره می کنید، افزایش موقت پ هاش باعث می شود باکتری ها زنده بماند. برای درست کردن محلول ضد عفونی کننده که گلوی ملتهب ، سرفه را تسکین می دهد، تنها یک قاشق چای خوری نمک را در یک فنجان آب ولرم حل کنید . ایده این است که محلول ایزوتونیک به دست آورید – شبیه مایعات بافت در غلظت نمک – به طوری که غشا مخاطی را در حفره دهانی تحریک نکند. آب نمک بلافاصله درد گلو را تسکین می دهد ، چه به خاطر گلودرد میکروبی ، ورم لوزه یا سرما و آلرژی شایع. اثر ضد التهابی قرقره آب نمک اغلب چند ساعت طول می کشد، اما هر چه محلول را در تماس با بافت های گلو داشته باشید، بهتر است. بنابراین سرتان را عقب بگیرید و تکانی خوب به آن بدهید و این روند را چند بار در روز تکرار کنید.

بیشتر بخوانید : کپسول فارماتون ♥ کپسول فلوکستین ♥ کپسول ژری لاکت ♥ کپسول سلبرکسکپسول سرکه سیب

درخت غان

درخت غان

درخت غان ,درخت غان چیست,درخت غان سفید,درخت غان توس,عکس درخت غان,چوب درخت غان,خواص درخت غان,برگ درخت غان,پوست درخت غان,شیره درخت غان

درخت غان , درخت غان چیست , درخت غان سفید , خواص درخت غان

توضیحاتی در مورد درخت غان

توس (نام‌های دیگر: غان، درخت گوشه،  (نام علمی: Betula بیتیولا) سرده‌ای از درختان برگریز و سخت‌چوب است که در خانواده توسکایان قرار دارد و خویشاوندی نزدیکی با سرده درختان راش/بلوط دارد. بیشتر گونه‌های توس درختانی با اندازه کوچک یا متوسط با عمر کوتاه و بومی قسمت‌های معتدل و زیرقطبی نیم‌کره شمالی هستند. برگهای ساده می‌تواند دندانه‌دار و یانوک‌دار باشند. میوه آن نوعی سمارای کوچک است، اگر چه شاخه‌ها در برخی از گونه‌های مبهم هستند. آنها با آلدر (توسکا، گونهٔ دیگری در همان خانواده) فرق دارند. در این مطلب از سایت جسارت در مورد درخت غان صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

درخت غان یا توس

چند کیلو اضافه وزن، روماتیسم، ورم مثانه، بیماری‌های مربوط به پوست و غیره. همه‌ی این مشکلات را می‌توان با استفاده از گیاه غان درمان است. تا حالا نام این درخت را شنیده‌اید؟ در مورد آن و خواصش چه می‌دانید؟ این گیاه را با نام‌های دیگری مانند سندر، توس کوهی، قان، غوش و غیره می‌شناسند. باید بدانید که شیره، برگ‌ها و پوست این درخت خواص درمانی دارد و برای رفع بسیاری از مشکلات مفید است. با ما همراه باشید تا با گوشه ای از دنیای خواص یک درخت آشنا شوید.

درخت غان و تناسب اندام

روزهای گرم تابستان از راه رسیده و زمان آن است که کمی به فکر تناسب اندامتان باشید. برای این کار می‌توانید از آب گیاه غان استفاده کنید. این گیاه برای دفع آب انبار شده در بدن موثر است به خاطر این که خواص دیورتیک دارد یعنی اینکه ادرارآور است. برای همین هم باعث کم شدن وزن بدن می‌شود. علاوه بر این، این گیاه، پوست را آب‌رسانی کرده و سموم بدن را دفع می‌کند. همین امر هم باعث مقابله با سلولیت می‌شود. برای هر یک فنجان آب جوش دو تا سه گرم برگ خشک درخت غان کافی است. روزانه نیم ساعت قبل از غذا دو تا سه فنجان از این دم کرده بنوشید. البته در برخی از داروخانه‌ها شربت درخت غان هم موجود است. می‌توانید بر اساس دستورالعمل نوشته شده روی شیشه از خواص آن بهره ببرید.

شیره درخت غان

عفونت ادراری یکی از بیماری‌های رایج بین اکثر خانم‌هاست. خوشبختانه درخت غان حاوی فلاونوئیدها و ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی می‌باشد و برای همین هم شیره‌ی این گیاه باعث سم زدایی بدن می‌شود. میزان بالای پتاسیم موجود در شیره‌ی درخت غان از این گیاه، یک گیاه دیورتیک ساخته است که می‌تواند حجم ادرار را بالا ببرد و باعث دفع مواد زاید اسیدی مسبب التهاب‌های بدن شود. روش استفاده یک قاشق غذاخوری عصاره‌ی درخت غان را در یک فنجان آب جوش بریزید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه دم بکشد. روزانه قبل از هر وعده‌ی غذایی یک فنجان بنوشید.

برگ‌ درخت غان

برگ‌های درخت غان حاوی ترکیبات ضدالتهابی و مسکنی مانند آسپرین می‌باشند. برای همین هم می‌تواند باعث تسکین دردهای روماتیسم شود. از این گذشته این گیاه برای دفع توکسین ها یا همان سموم بدن که در عضلات انباشته می‌شود بسیار موثر است. روش استفاده دو تا سه گرم برگ درخت غان را با یک فنجان آب جوش دم کنید. سی دقیقه قبل از هر وعده‌ی غذایی یک فنجان از این دم کرده میل کنید. دو تا چهار هفته این دوره را ادامه دهید.

پوست درخت غان

پوست این گیاه تأثیر زیادی روی درمان مشکلات پوست و به ویژه اگزما یا پسوریازیس دارد. روش استفاده سی گرم پوست درخت غان را در یک لیتر آب ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ده دقیقه بجوشد و سپس به مدت یک ساعت دم بکشد. محلول را صاف کنید و مناطقی که دچار این مشکلات هست (مانند پاها، دست‌ها، پوست سر و غیره) را شستشو دهید و یا دو بار در روز به صورت کمپرس استفاده کنید.

درخت غان برای مو

لوسیون موی تهیه شده با این گیاه برای زیبایی موها معجزه می‌کند. این گیاه سرشار از مواد معدنی است و برای همین هم باعث تغذیه‌ی موها شده و ریزش و شوره را از آن‌ها دور می‌کند. خوشبختانه این گیاه با تمام انواع موها سازگار است. روش استفاده یک قاشق غذاخوری برگ درخت غان خشک شده را در آب ریخته و اجازه دهید به مدت نیم ساعت دم بکشد. محلول را صاف کرده و موهایتان را با آن آب بکشید. البته محصولات جدیدی در بازار وجود دارند که حاوی گیاه غان هستند.

درخت غان و توکسین

آلودگی هوا، مواد غذایی چرب و حتی عمل تنفس باعث تجمع توکسین یا همان سموم در بدن می‌شود. سمومی که از طریق مجاری طبیعی دفع نمی‌شوند در محل دیگری جمع می‌شود یعنی در پوست. شیره‌ی گیاه غان سرشار از آنتی اکسیدان ها است و باعث دفع توکسین ها می‌شود. روش استفاده یک قاشق غذاخوری شیره‌ی گیاه غان را در یک لیتر آب بریزید و به مدت سه دقیقه بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بجوشد. در طول روز قبل از غذا از این جوشانده میل کنید. می‌توانید این دوره‌ی درمانی را به مدت سه هفته دنبال کنید و یک هفته وقفه ایجاد کرده و دوباره از نو شروع کنید.

محل رویش درخت غان

درخت توس در ارتفاعات طالقان، دره غربی شهرستانک و آذربایجان غربی (شمال دریاچه ارومیه) دیده میشود. توس از لحاظ صفات و شرایط رشد شباهت زیادی با صنوبر ها دارد. پوست آن سفید رنگ است که با گذشت زمان نوارهای سیاه به صورت ترک هایی در سطح آن ظاهر میشوند و با پیر شدن تنه بر میزان آنها افزوده میشود. شاتون ها در اوایل بهار ظاهر میشوند و تا اندازه ای ترئینی هستند. برگها لوزی سبز بوده که در پاییز به رنگ طلایی زرد در می آیند. به نظر می رسد این درختان در ارتفاعات بهتر از نواحی پست رشد میکنند و بیشتر نیازمند خاکهای کمی اسیدی و مرطوب با زهکشی مناسب هستند.

درخت غان و نارسایی کلیوی

افرادی که دچار نارسایی کلیوی هستند می‌توانند از درخت غان به عنوان «تصفیه کننده‌ی خون» استفاده کنند. برگ‌های دیورتیک این گیاه باعث افزایش میزان ادرار می‌شود و همین امر هم باعث تحریک کلیه‌ها شده و به دفع ضایعات موجود در دستگاه گوارش کمک می‌کند. روش استفاده یک قاشق غذاخوری برگ خشک درخت غان را در یک فنجان آب جوش ریخته و دم کنید. هر روز دو مرتبه از این جوشانده میل کنید.

گیاه شناسی درخت غان

این گیاه به صورت درختی بزرگ و زیبا در طبیعت وجود دارد. ارتفاع آن در نواحی مساعد به ۳۰ متر هم می رسد. برگ های این درخت لوزی شکل و نوک تیز هستند. پوست تنه آن سفید رنگ و صاف است و در ضمن در ۲۰ سالگی به شکل نوارهای نازک، شبیه ورق های کاغذ از آن جدا می‌شود. قسمت مورد استفاده این درخت برگ، پوست تنه و نیز قطران حاصل از آن است. از پوست این درخت در برخی از کشورها مانند روسیه نوعی قطران گیاهی تهیه می شود. این قطران اگر تحت اثر تقطیر جزء به جزء قرار بگیرد، اسانسی به نام اسانس «بولو» یا «روغن روسی» می دهد که رنگ زرد و چسبندگی ملایم دارد. بوی آن مطبوع و مرکب از نوعی الکل به نام «بتولول» است. از این اسانس در صنعت تهیه پوست استفاده می‌شود. درخت توس یا غان با نام علمی Betula pendula درختی است زیبا و برگ ریز از خانواده بتولاسی که بومی نیمکره شمالی، اروپا و آمریکای شمالی و تا ارمنستان و قفقاز و ایران نیز پیش رفته است.این درخت در جنگل های چالوس به صورت خودرو می روید.

ازدیاد درخت غان

ازدیاد از طریق بذر صورت می گیرد. اما قبل از جوانه زنی بذر ها باید سرما ببینند. برای این منظور بذر ها یا باید در پاییز کاشته شوند یا اینکه یک تا سه ماه در دمای 4 درجه سانتیگراد قرار داده شوند. ازدیاد از طریق قلمه مشکل است و تنها میتوان قسمت انتهایی شاخه های جوان را جدا کرده و در زیر سیستم میست آنها را ریشه دار کرد. به انواع آفات و بیماریها حساس است از جمله: شانکر، سفیدک، شته ها، ساقه خوارها و مینوز برگی.

قسمت های مختلف درخت غان

قسمت های مختلف این گیاه اثرات درمانی مدر، تصفیه کننده خون و معالجه کننده سودا و رماتیسم است. همچنین برگ این درخت کرم کش، تب بر و التیام دهنده زخم ها است. به عنوان مدر بیشتر از برگ و جوانه های آن استفاده می شود زیرا از مدرهای بی خطر است و هیچ گونه اثر تحریک کنندگی ندارد. از جوشانده ۲۵۰ گرم جوانه درخت غان که بر اثر جوشیدن به نصف حجم اولیه کاهش پیدا می کند برای درمان خیز اندام ها، آب آوردن ماهیچه دل یا کلیه، قولنج های نفریتی، آلبومینوری، تنگی نفس، نقرس، رماتیسم ماهیچه ای و سلولیت استفاده می شود. فرآورده های درخت غان برای درمان سردرد، سرگیجه و درد های عصبی به کار می رود. برگ درخت غان در کاهش کلسترول خون، درمان تصلب شرایین و پایین آوردن فشار خون اثرات مفیدی دارد.میوه توس به صورت شاتوت دراز است که نر آن در پائیز و ماده آن در بهار ظاهر می ‌شود. پزشکان قدیم برای شیره درخت غان ارزش زیادی قائل بودند. به طوری که مردم دوران کهن آن را داروی هر دردی می دانستند. چه فقیر و چه ثروتمند همه از فرآورده های درخت غان استفاده می‌کردند و نیز آن را برای درمان بیماری های پوستی مانند سوداء، بروز لکه های قرمز در پوست و غیره به کار می بردند. شیره درخت غان داروی مؤثری برای رفع عوارض رماتیسمی، نقرسی، ناراحتی های ناشی از التهاب مثانه و غیره است.

پوست ساقه درخت غان

پوست ساقه این گیاه اثر تصفیه کنند خون و درمان سوداء دارد. همچنین عمل هضم را تقویت می‌کند و اثر ضد تب دارد. تمامی اندام های درخت غان معرق هستند و از آن ها برای درمان گریپ می‌توان استفاده کرد. برای این کار ترکیب برگ درخت غان، گل بنفشه و گل زیرفون به صورت دم کرده و گرم هر شب موقع خواب استفاده شود. برای درمان های خارجی، جوشانده برگ درخت غان به صورت شستشو و کمپرس برای ضد عفونی کردن و التیام زخم ها به کار می رود. همچنین از آن برای درمان بیماری های پوستی و رفع پوسته های شیری رنگ که در پوست بدن اطفال به علت ابتلای به اگزما ظاهر می شود، می‌توان استفاده کرد. اگر برگ های خشک این درخت را به حالت گرم در داخل رختخواب جای دهند باعث ایجاد عرق فراوان در بیماران می شود به طوری که با این عمل نه فقط دردهای رماتیسمی را در آن‌ها تسکین می دهد بلکه در معالجه این بیماری هم مؤثر واقع می شود و خیز اندام ها را هم کاهش می دهد. شیره درخت غان لکه های پوستی بدن را از بین می برد و آن را شفاف می کند. جوشانده پوست این درخت در رفع عرق پا یا به صورت قرار دادن پاها در داخل ظرف محتوی این جوشانده و به طور کلی در رفع بیماری های پوستی مختلف اثر مفیدی دارد. اشخاصی که دارای پوست چرب هستند می‌توانند یک مشت برگ درخت غان را در نیم لیتر آب جوش قرار دهند و حدود نیم ساعت به حال خود بگذارند تا سرد شود سپس لوسیون به دست آمده را بعد از صاف کردن برای شستشوی صورت مورد استفاده قرار دهند.

خواص برگ درخت غان

برگ ‌های درخت غان حاوی ترکیبات ضد التهابی و مُسکنی مانند آسپرین هستند و از همین‌رو می ‌تواند سبب تسکین دردهای روماتیسم شود.استفاده از جوشانده‌ گل ‌های غان سبب برطرف شدن شوره‌ سر می‌ شود.شیره‌ گیاه غان سرشار از آنتی ‌اکسیدان‌ ها است و سبب دفع توکسین‌ ها می‌ شود. جوشانده برگ این درخت در شستشوی زخم ها به کار رفته و اگزما را برطرف می ‌کند. ماده موجود در برگ این درخت خاصیت ادرارآور، ضد مسمومیت و ضدعفونی کنندگی دارد و غنچه آن در نقش یک آنتی بیوتیک عمل می‌ کند. چای برگ گیاه توس در درمان نوعی سرطان پوست که ملانوما نام دارد مؤثر است.این گیاه کلسترول خون را از بین ‌برده و بدن را ضدعفونی می‌ کند. جوشانده برگ این گیاه در برابر بیماری ‌های کبدی، اسهال، یبوست و انگل‌ های روده ‌ای مؤثر است. حمام کردن با آب حاوی برگ درخت توس ریشه ‌های مو را قوی و از شوره سر جلوگیری می ‌کند.مصرف منظم روغن این گیاه با دوزهای پایین، چین و چروک، افتادگی پوست و عضلات را به شکل قابل توجهی کاهش می‌ دهد و به علت خاصیت منقبض کنندگی در تقویت لثه، مو و عضلات مؤثر است.

بیشتر بخوانید : گل مریم ♥ کامبوجا ♥ برباله ♥ استویا سرخس